Stichting Arboretum

Fotowedstrijd! Arboretum Hoogvliet!

Stichting Arboretum Hoogvliet organiseert een fotowedstrijd in Hoogvliet.

Het thema van de wedstrijd is Natuur kust Industrie

Hoogvliet is een van de groenste delen van Rotterdam. Daarnaast ligt het ook in het meest geïndustrialiseerde stukje Nederland. Een Arboretum in zo’n omgeving ligt niet erg voor de hand. Toch heeft de gemeente Rotterdam het stukje van het park De Heerlijkheid tegenover het partycentrum daarvoor bestemd en is enkele jaren geleden het terrein zelfs meer dan verdubbeld. Na tien jaar is er langzamerhand ook steeds meer te zien. De direct omwonenden kennen de tuin inmiddels en steeds vaker zie je er mensen die een moment van rust zoeken op één van de bankjes. De industrie is op die plek ook zeer goed zichtbaar, hoorbaar en, afhankelijk van de wind, ruikbaar. Aan de fotografen de uitdaging die tegenstelling te vangen in een beeld.

De foto(’s)in kleur of zwart-wit moeten in 2017 in of vlakbij het Arboretum Hoogvliet zijn gemaakt. Bewerken van de foto mag. Iedereen mag deelnemen met maximaal twee foto’s.
Het formaat van de afdrukken moet A4 zijn. De foto’s moeten in de digitale versie worden ingediend op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De afgedrukte foto’s moeten worden ingeleverd in een envelop met op de achterzijde van de foto’s een eventuele titel van de foto,naam, adres, telefoonnr. en emailadres van de fototgraaf.

De uiterste inleverdatum is: 17 augustus 2017
Inleveradres van de afgedrukte foto’s: Jan Diepenhorst, Endenhout 37, 3191 BZ Hoogvliet, Tel. 06 13091180 of per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In het bericht was eerst aangegeven dat er ook een afgedrukte foto aangeleverd moet worden maar het is voldoende om deze alleen te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De foto’s worden beoordeeld door een deskundige jury, maar ook door het publiek.
De ingezonden foto’s worden op de Participarade in de stand van het Arboretum getoond en de bezoekers kunnen daar hun stem uitbrengen voor de publieksprijs.

De Prijsuitreiking zal plaatsvinden op de Participarade op 26 augustus om 15.30 uur door de voorzitter van de gebiedscommissie, Edwin Smid.

Agenda

Evenementen kalender

December 2017
madiwodovrzazo
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

    Recent ingelogde gebruikers