Deel dit bericht

Activiteiten / Nieuws

Hutten bouwen op het plein bij de Zevensprong

Hutten bouwen op het plein bij de Zevensprong

Het is bijna zover zondag 19 augustus om 13 uur gaat voor het eerste jaar hutten bouwen op het plein in Hoogvliet beginnen , je hebt nog de gelegenheid tot en met vrijdag 17 augustus om je aan te melden. Dit is de laatste aanmeld dag je bent niet verplicht als ouder om er elke dag met je kind te zijn dit doet u wanneer het u uitkomt ook zijn de kinderen niet verplicht om onder begeleiding  te komen wel is het de bedoeling dat de kinderen die zonder begeleiding komen dat de ouders er zeker van zijn dat ze dit kunnen en dit blijft altijd onder verantwoording van de ouder zelf bij het niet inschrijven kan uw kind ook niet meedoen met het gratis eten en andere activiteiten Dus we zouden zeggen schrijf je kind sowieso voor vrijdag nog even snel in Wij hebben inmiddels 50 inschrijvingen Dus lijkt ons dat het een gezellige boel zal worden Wij zien jullie allemaal graag zondag 19 augustus om 13 uur op het plein voor de Zevensprong tot dan

aanmelden kan via 7sprong@ziggo.nl

Deel dit bericht